Skip to content
Theault hestebil opbygning på fabrikken i Normandiet
Theault hestebil opbygning på fabrikken i Normandiet

THEAULT HESTETRANSPORT SIDEN 1924

Designet og produceret i Normandiet gennem snart 100 år

KNAP 100 ÅRS ERFARING MED FORFINING AF KVALITET OG SIKKERHED INDENFOR HESTETRANSPORT

THEAULT har produceret hestebiler i Frankrig, nærmere bestemt Normandiet, siden 1924. Med knapt 100 års unik viden og erfaring på området, designer og producerer THEAULT hestebiler og lastbiler til hestetransport med unikke løsninger, hvor der er særligt fokus på mærkets tre kerneværdier: Kvalitet, sikkerhed og komfort.

TILBAGE I DANMARK
Efter en del år ude af det danske marked er mærket THEAULT igen tilbage i Danmark. THEAULT er velkendt inden for hesteverdenen, hvor deres hestebiler bliver brugt af professionelle såvel som private hesteejere. Mange har velbegrundet sat deres lid til THEAULT, og hestebilerne bliver brugt inden for forskellige grene af hestesporten. THEAULT tilbyder et modelprogram på fire hestebiler og en hestelastbil, som dækker ethvert behov for hestetransport.

SIKKER OG EFFEKTIV DISTRIBUTIONSKÆDE
Hestebil.dk | Theault Danmark gør nu igen det eftertragtede mærke let tilgængeligt for danskerne, hvor virksomhederne Glad Trading A/S og
Bilcentret Peer Glad A/S i fællesskab står for distributionen af Theault i Danmark gennem hestebil.dk
Hestebil.dk ejes og drives af Glad Trading A/S, som også står for import og distribution af Ifor Williams hestetrailere.

UNIKKE LØSNINGER TIL ETHVERT BEHOV

THEAULTs innovation strækker sig så langt som køretøjernes udseende! Kunderne kan fuldt ud tilpasse deres THEAULT hestebiler. Alt kan tilpasses, fra karosseri til fælge og endda kabinen. Du kan som kunde vælge speciel lakering af alle dele. Det er også muligt at tilføje deres logo, firma/klub/foreningens navn, kulfiberdetaljer, fotos eller andre mønstre til dekoration osv..
Hvad angår kabinen, kan du som kunde også vælge en bestemt farve til læder og instrumentering. Mulighederne er uendelige, når det gælder tilpasning af THEAULT hestetransportere – den eneste grænse er vores kunders kreativitet!

THEAULT HESTEBILER

MODELOVERSIGT | Theault hestebil

Find den hestebil der opfylder dine behov for transport af heste. Se her en oversigt over Theault kvalitets hestebiler med en totalvægt på 3.500kg.

Læs mere på THEAULT.com

INNOVATION – KUNDETILFREDSHED – TRADITIONER

Stærke traditioner igennem hele Theaults DNA
Firstmover i branchen gennem innonvation i alle processer
Patenterede og unikke løsninger kun hos Theault
Kundetilfredshed og lange relationer gennem flere generationer
Topmoderne faciliteter, 19.000 kvadratmeter og mere end 70 passionerede medarbejdere
Back To Top