Skip to content

PEUGEOT ELLER RENAULT

Gennemført design og køreoplevelse

CHASSIS, MOTOR OG OPBYGNING

Med Theault kan man vælge mellem udvalgte chassis og kabiner fra Peugeot eller Renault. Både Peugeot og Renault er bygget op omkring de nyeste Euro 6.2 motorer, som begge yder 165hk og efterlever de nye og skærpede EU-regler for udledning af udstødningsgasser.

Begge bilers kraftfulde motorer tillader nemt muligheden for at tilkoble og trække en trailer med en totalvægt op til 2.500kg uden problemer.

Øg totalvægten med Renault
På Renault Master chassiset tilbydes to forskellige opgraderingskit i forbindelse med produktion, som øger totalvægten til hhv. 4.000 kg eller 4.500 kg.

Kom nemt til serviceeftersyn
Herhjemme sikrer et velfungerende, landsdækkende forhandlernet for både Peugeot og Renault, at man aldrig har langt til nærmeste værksted i forbindelse med serviceeftersyn eller reparationer.

Skiller sig ud på markedet
Det er en god investering at købe en Theault-hestebil, ikke alene på grund af den høje kvalitet, men også fordi bilerne holder en høj gensalgsværdi.

THEAULT HESTEBILER

MODELOVERSIGT | Theault hestebil

Find den hestebil der opfylder dine behov for transport af heste. Se her en oversigt over Theault kvalitets hestebiler med en totalvægt på 3.500kg.

Læs mere på THEAULT.com

INNOVATION – KUNDETILFREDSHED – TRADITIONER

Stærke traditioner igennem hele Theaults DNA
Firstmover i branchen gennem innonvation i alle processer
Patenterede og unikke løsninger kun hos Theault
Kundetilfredshed og lange relationer gennem flere generationer
Topmoderne faciliteter, 19.000 kvadratmeter og mere end 70 passionerede medarbejdere
Back To Top