Skip to content

THEAULT MORPHEO HESTEBIL

Theaults mest luksuriøse hestebil

THEAULT MORPHEO – DET SKRÆDDERSYEDE VALG

MORPHEO er den mest luksuriøse hestebil fra franske THEAULT. Denne innovative hestebil opbygning er resultatet af mange års erfaring, samt et banebrydende nyt design.

Grundlæggende findes MORPHEO i fire forskellige udgaver.

 • Morpheo Black Edition, som er sort lakeret og fremtræder elegant og stilren.
 • Morpheo Lounge Edition, som leveres med et bronzefarvet karosseri.
 • Morpheo Racing Edition, som er lakeret i en frisk rød nuance.
 • Morpheo Pure Edition, med hvidt eksteriør.

Hver model leveres med et skræddersyet luksuriøst interiør, som passer til det elegante ydre. Hvis ingen af de fire udgaver skulle passe til netop dine ønsker, så kan MORPHEO uden problemer sammensættes fra bunden ud fra netop dine ønsker og behov.

DETALJER OG KOMFORT I HØJSÆDET

Ønsker du noget ekstraordinært, med dit helt eget touch og indretning udover det sædvanlige, så er MORPHEO det rigtige valg.

THEAULT MORPHEO – KONFIGURER OG BESTIL

Vælger du en ny Theault Morpheo, kan du nemt og enkelt konfigurere den selv helt fra bunden efter dine behov, ønsker til farve og udstyr – og overlade resten til os. Så har du din nye hestebil klar til levering på blot 8 uger. Har du spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

DESIGN YOUR OWN

DESIGN DIN EGEN | MORPHEO

Konfigurer din egen Theault Morpheo hestebil, med lige det udstyr du har brug for, nemt og hurtigt. Hop ind i konfiguratoren og opret din egen profil.

BESTIL EN FREMVISNING Ring eller skriv til os og kom helt tæt på vores hestebiler!
Vi kommer selvfølgelig også gerne hjem til dig og viser alle hestetransporterens smarte funktioner.

DINE FORDELE NÅR DU VÆLGER EN THEAULT MORPHEO

Økonomisk attraktiv hestebil med gode indretningsmuligheder
Kvalitet og sikkerhed der tåler sammenligning
Markedets eneste crashtestede løsning
Fleksibel og attraktiv leasing og finansiering
Unik mulighed for at indgå i RENTEO og tjene på udlejning af sin hestebil!

THEAULT MORPHEO – HØJ SIKKERHED OG PRAKTISKE FEATURES

Morpheo er i hestedelen unikt indrettet, og tilbyder mange muligheder for ændringer af netop indretningen, så man ikke er låst i en forudbestemt konfiguration. Det giver en enorm frihed ikke at være bundet af en standardløsning, da man uanset hest kan sikre den mest optimale komfort. Du kan således flytte rundt på indretning i både længde- og bredderetning, hvilket tillader dig at tilpasse indretningen alt efter antal og type af hest. Derudover er midteradskillelsen sideforskydeligt og kan låses i 2 forskellige positioner.

Under transport står hestene bagud vendte i forhold til kørselsretningen, hvilket i øvrigt er tilfældet på samtlige modeller fra Theault.

Af- og pålæsning af dine heste fra/til de rummelige båse, sker gennem den brede og sikre side-rampe, som betjenes let og uden anstrengelse. Gulvet er overalt beklædt med skridsikkert gummi. Derudover er der som standard monteret polstring, som hovedbeskyttelse i loftet over hestene. Ligeledes som standard i Morpheo får du to stk. aflukkelige låger, som giver adgang til ekstra aflægningsplads i vindspoileren over kabinen.

THEAULT SIKKERHED – CRASHTESTET SKILLEVÆG

Den specialudviklede skillevæg mellem hestesektionen og kabinen, er designet til at modstå de kræfter som frigives i tilfældet af nødopbremsning/uheld. Skillevæggen er crashtestet med succes og godkendt af den franske organisation UTAC.

MORPHEO – VALGFRI INDRETNING

Morpheo er designet med henblik på, at skabe unikke oplevelser i rammer, hvor der er lagt ekstra vægt på maksimal komfort og velvære for både heste og passagerer.

Kabinen er udover, at være indrettet til transport også indrettet, som er område hvor man føler sig godt til rette og kan tage en tiltrængt pause – alt sammen udført i høj kvalitets materialer. I den 4 eller 5 sæders kabine med drejelige forstole har du blandt andet mulighed for, at tilvælge ekstraudstyr, så som bord, 1.200watt sound system, samt et køleskab til f.eks. champagnen.

Samtidig er det stort set kun fantasien der sætter grænser for valg af f.eks. materialer, farver og udstyr.

THEAULT MORPHEO HESTETRANSPORTER

Hestebil til skarp pris

Med en Morpheo får du en luksuriøs hestetransporter til to heste, der har de mest eftertragtede funktioner og kan skræddersyes til dine ønsker.

STANDARDUDSTYR

 • 30mm aluminium sandwichpaneler
 • Isoleret vindskærm
 • Aluminiums siderampe
 • Indvendige gummibelagte vægge
 • 3 oplukkelige sidevinduer med beskyttelsesgitter
 • Elektrisk udsugning
 • Indlejrede håndtag
 • LED lys og tågelygter
 • 3 stor loftsventilator
 • 2 store bagdøre
 • Forstærket polyester gulv
 • Stødabsorberende gummi på hele gulvet
 • Inden- og udendørs surringsøjer
 • Rytterdør
 • Beskyttende polstring
 • Blåt og hvidt LED lys i hestedel samt udstyrsrum
 • Morpheo aluminiums fælge
 • Patenteret skillevæg til hestene med 2 positioner
THEAULT - Designed and made in Normandy

MORPHEO HESTEBIL – CHASSIS, MOTOR OG OPBYGNING

Morpheo leveres, som standard på et 3.500kg forlænget Renault chassis, med dobbeltkabine, som tillader en individuel indretning med enten 4 eller 5 siddepladser. Morpheo kan ligesom Theaults andre 3.500kg biler, køres med et helt almindeligt B-kørekort til bil.

Renault Master er udstyret med en kraftfuld 2,3L dieselmotor, som yder 165hk, hvilket nemt giver mulighed for f.eks. at tilkoble og trække en trailer på op til 2.500kg totalvægt uden problemer.

Morpheo leveres på følgende bil:

Renault Master opbygning

RENAULT MASTER OPBYGNING

Renault Master med 2.3 dCi 165 hk 380 Nm slidstærk motor. 3 eller 5 personers veludstyret kabine inkl. DK udstyrspakke og mulighed for at trække op til 2.500 kg på krogen. Brændstoføkonomisk og overholder EuroNorm 6.2

Back To Top