skip to Main Content

THEAULT LIGHTEO HESTEBIL

Theaults lette valg i høj kvalitet

THEAULT LIGHTEO – DET LETTE VALG

LIGHTEO er bygget af højkvalitets letvægtsmaterialer. Gennem hele designfasen af denne model har THEAULT haft til formål, at skabe en hestebil med optimal og størst mulige nyttelast, uden samtidig at gå på kompromis med THEAULT’s velkendte kvalitet og sikkerhed.

EKSTRA ØKONOMISK GRUNDET LAV TOTALTLÆNGDE

En totallængde på lige under 6 meter, gør LIGHTEO til en ekstra attraktiv model, med billigere takster på broer og færger. Her går den nemlig ind under almindelig personbil kategorien, og dermed giver den en betragtelig besparelse i befordringen.

THEAULT LIGHTEO – KONFIGURER OG BESTIL

Vælger du en ny Theault Lighteo, kan du nemt og enkelt konfigurere den selv helt fra bunden efter dine behov, ønsker til farve og udstyr – og overlade resten til os. Så har du din nye hestebil klar til levering på blot 8 uger. Har du spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

DESIGN YOUR OWN

DESIGN DIN EGEN | LIGHTEO

Konfigurer din egen Theault Lighteo hestebil, med lige det udstyr du har brug for, nemt og hurtigt. Hop ind i konfiguratoren og opret din egen profil.

BESTIL EN FREMVISNING Ring eller skriv til os og kom helt tæt på vores hestebiler!
Vi kommer selvfølgelig også gerne hjem til dig og viser alle hestetransporterens smarte funktioner.

DINE FORDELE NÅR DU VÆLGER EN THEAULT LIGHTEO

Økonomisk attraktiv hestebil med gode indretningsmuligheder
Kvalitet og sikkerhed der tåler sammenligning
Markedets eneste crashtestede løsning
Fleksibel og attraktiv leasing og finansiering
Unik mulighed for at indgå i RENTEO og tjene på udlejning af sin hestebil!

THEAULT LIGHTEO – HØJ SIKKERHED OG PRAKTISKE FEATURES

Optimal og kompromisløs sikkerhed for både heste og passagerer har været essentielt igennem hele design- og udviklingsfasen. Dette gælder ikke kun for Lighteo, men for samtlige produkter produceret af Theault.

Samtlige hovedbestanddele i opbygningen af hestedelen, er designet og konstrueret til at kunne modstå høje tryk og belastninger, som f.eks. paneler, brystbomme og skillevægge, og menes at have det optimale vægt/modstandsforhold.

THEAULT SIKKERHED – CRASHTESTET SKILLEVÆG

Den specialudviklede skillevæg mellem hestesektionen og kabinen, er designet til at modstå de kræfter som frigives i tilfældet af nødopbremsning/uheld. Skillevæggen er crashtestet med succes og godkendt af den franske organisation UTAC.

LIGHTEO – LET OG MAKSIMAL KOMFORT TIL DIN HEST

Hestedelen på Theault Lighteo er udfærdiget i et let og samtidig enkelt design med plads til 2 heste.

Midteradskillelsen er hængslet på en stolpe, som kan placeres i 2 forskellige positioner, én som tillader dig at transportere 2 heste, som er adskilt eller én hvor adskillelsen er kørt helt ud til siden, hvilket f.eks. tillader at hoppe og føl kan stå sammen under transport.

Under transport står hestene bagud vendte i forhold til kørselsretningen, hvilket i øvrigt er tilfældet på samtlige modeller fra Theault. Lighteo er konstrueret med en gennemgående brystbom løsning, hvor der samtidig er monteret en hovedadskillelse udført i læder.

Ydrevæggene er opbygget i en sandwichkonstruktion, samt isoleret med polyuretanskum, hvilket maksimerer komforten for både heste og passagerer grundet optimal varme- og lydisolering.

THEAULT LIGHTEO HESTETRANSPORTER

Hestebil til en let pris

LIGHTEO er bygget af højkvalitets letvægtsmaterialer uden at gå på kompromis med sikkerheden. LIGHTEO’s ultra lette konstruktion gør den let at manøvrere og har en god brændstoføkonomi.

STANDARDUDSTYR

 • Polyester gulv
 • Polyester sandwichpaneler
 • Adgang til vindskærm fra hesteareal
 • Midteradskillelse med 2 positioner
 • Klar plastik ophængt under bryststang
 • Brystbom med flere positioner
 • Stødabsorberende gummi på hele gulvet
 • Tagvindue i hestekabine
 • Elektrisk udsugning
 • 2 oplukkelige sidevinduer med beskyttelsesgitter
 • Hoved adskiller i kunstlæder
 • LED lys i hestekabine
 • Overvågningskamera i hestekabine
 • Aluminiumsfælge
THEAULT - Designed and made in Normandy

LIGHTEO HESTEBIL – CHASSIS, MOTOR OG OPBYGNING

Lighteo er bygget på et Renault Master chassis med en 3 personers kabine, og leveres, som standard som en 3.500kg opbygning, hvilket gør at den kan køres med et helt almindelig B-kørekort til bil.

Renault Master er udstyret med en kraftfuld 2,3l dieselmotor, som yder 165hk 380 nm, hvilket nemt giver mulighed for f.eks. at tilkoble og trække en trailer uden problemer.

Lighteo leveres på følgende bil:

Firsteo tegning med dimensioner

Renault Master opbygning

RENAULT MASTER OPBYGNING

Renault Master med 2.3 dCi 165 hk 380 Nm slidstærk motor. 3 eller 5 personers veludstyret kabine inkl. DK udstyrspakke og mulighed for at trække op til 2.500 kg på krogen. Brændstoføkonomisk og overholder EuroNorm 6.2

Back To Top