skip to Main Content

THEAULT HESTEBIL MODELOVERSIGT

Hestetransport skræddersyet til dine behov

THEAULT PROTEO

THEAULT PROTEO SWITCH HESTEBIL

BESTSELLER | Med PROTEO Switch viser THEAULT mere af sin banebrydende status og avantgarde-fremstilling. Skarpt look, patenteret system og mange nyskabelser i komfort og funktionalitet er beviset på et produkt af højeste kvalitet.

THEAULT FIRSTEO

THEAULT FIRSTEO HESTEBIL

PRISSTÆRK – Funktionalitet, effektivitet og robusthed er de 3 kerneaktiver, der gør First’eo til det bedste valg med hensyn til forholdet mellem kvalitet og pris. First’eo er resultatet af Theaults skarpe ekspertise kombineret med et ønske om enkelhed.

THEAULT - Designed and made in Normandy
THEAULT LIGHTEO

THEAULT LIGHTEO HESTEBIL

LIGHTEO er bygget af højkvalitets letvægts materialer. En hestebil med optimal og størst mulige nyttelast, uden samtidig at gå på kompromis med kvalitet og sikkerhed.

THEAULT MORPHEO

THEAULT MORPHEO HESTEBIL

MORPHEO er den mest luksuriøse hestebil fra franske THEAULT. Denne innovative hestebil opbygning er resultatet af mange års erfaring, samt et banebrydende nyt design.

THEAULT ELEGANCE

THEAULT ELEGANCE HORSETRUCK

Til de professionelle hestefolk med et større behov for transport af mange heste, tilbyder THEAULT en optimal løsning i form af ELEGANCE hestelastbilen. Elegant hestetransporter med eller uden living.

Back To Top