Skip to content

THEAULT FIRSTEO HESTEBIL

Theaults mest prisstærke hestebil

Theault Firsteo logo

THEAULT FIRSTEO – DET PRISSTÆRKE VALG

Praktisk, effektiv og robust er alle tre nøgleord, som bedst beskriver FIRSTEO og som gør den til det absolut bedste valg, når kvalitet og økonomi skal gøres op i én og samme opbygning.

FIRSTEO er den prisstærke intro model, dog uden at der på nogen måde er gået på kompromis med kvaliteten. FIRSTEO er resultatet af THEAULT’s ekspertise, kombineret med en erklæret vilje til enkelhed. Dette køretøj er let, funktionelt og har til formål at maksimere nyttelasten i en økonomisk og prisstærk opbygning.

EKSTRA ØKONOMISK GRUNDET LAV TOTALTLÆNGDE

En totallængde på lige under 6 meter, gør FIRSTEO til en ekstra attraktiv model, med billigere takster på broer og færger. Her går den nemlig ind under almindelig personbil kategorien, og dermed giver den en betragtelig besparelse i befordringen.

THEAULT FIRSTEO – KONFIGURER OG BESTIL

Vælger du en ny Theault Firsteo, kan du nemt og enkelt konfigurere den selv helt fra bunden efter dine behov, ønsker til farve og udstyr – og overlade resten til os. Så har du din nye hestebil klar til levering på blot 8 uger. Har du spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

DESIGN YOUR OWN

DESIGN DIN EGEN | FIRSTEO

Konfigurer din egen Theault Firsteo hestebil, med lige det udstyr du har brug for, nemt og hurtigt. Hop ind i konfiguratoren og opret din egen profil.

BESTIL EN FREMVISNING Ring eller skriv til os og kom helt tæt på vores hestebiler!
Vi kommer selvfølgelig også gerne hjem til dig og viser alle hestetransporterens smarte funktioner.

DINE FORDELE NÅR DU VÆLGER EN THEAULT FIRSTEO

Økonomisk attraktiv hestebil med gode indretningsmuligheder
Kvalitet og sikkerhed der tåler sammenligning
Markedets eneste crashtestede løsning
Fleksibel og attraktiv leasing og finansiering
Unik mulighed for at indgå i RENTEO og tjene på udlejning af sin hestebil!

THEAULT FIRSTEO – HØJ SIKKERHED OG PRAKTISKE FEATURES

Af- og pålæsning af dine heste fra/til de rummelige båse, sker via den brede og sikre siderampe, som betjenes let og uden anstrengelser. Gulvet i hestesektionen er overalt beklædt med et skridsikkert støbt gummilag, og siderne er beklædt med hårdføre sparkeplader. Derudover er der fra hestesektionen adgang til ekstra aflægningsplads indvendigt i vindspoileren over kabinen, hvor et net sikrer at tingene forbliver på sin plads under kørsel.

Optimal og kompromisløs sikkerhed for både heste og passagerer har været essentielt igennem hele design- og udviklingsfasen.

THEAULT SIKKERHED – CRASHTESTET SKILLEVÆG

Den specialudviklede skillevæg mellem hestesektionen og kabinen, er designet til at modstå de kræfter som frigives i tilfældet af nødopbremsning/uheld. Skillevæggen er crashtestet med succes og godkendt af den franske organisation UTAC.

FIRSTEO adskillelse mellem hestene
FIRSTEO bomme og sadelrum med hønet

FIRSTEO – VALGFRI INDRETNING

FIRSTEO fås grundlæggende i 2 forskellige udgaver. Èn version med brystbomme, hvor hestene kan interagere under transport, samt en hingsteversion med skillevægge, hvor hestene står i båse og derved ikke kan have kontakt. I begge udgaver er hestene bagudvendte i forhold til kørselsretningen.

Hver eneste detalje er tiltænkt, at gøre brugen af hestesektionen praktisk, behagelig og sikker.

Midteradskillelsen er sideforskydelig og kan låses i 2 forskellige positioner på standardmodellen med brystbomme, og i 3 forskellige positioner i hingsteversionen.

Ydrevæggene er opbygget i en sandwichkonstruktion, samt isoleret med polyuretanskum, hvilket maksimerer komforten for både heste og passagerer grundet optimal varme- og lydisolering.

THEAULT FIRSTEO HESTETRANSPORTER

Hestebil til skarp pris

Med en Firsteo får du en prisstærk hestetransporter til to heste, der har de mest eftertragtede funktioner og holder en høj kvalitet.

STANDARDUDSTYR

 • Polyester sandwichpaneler
 • Indvendige gummibelagte vægge
 • Aluminium skillevæg til flere positioner
 • Fleksibel hoved adskillelse
 • Gummi brystseparation
 • Stort inspektionsvindue fra førerhuset
 • 2 oplukkelige sidevinduer med beskyttelsesgitter
 • 1 oplukkeligt vindue i bagdøren
 • 1 stor loftsventilator
 • Elektrisk udsugning
 • Lys i loftet
 • Indlejrede baglygter
 • Eksteriør udført i hvidt
 • Stødabsorberende gummi på hele gulvet
THEAULT - Designed and made in Normandy

FIRSTEO HESTEBIL – CHASSIS, MOTOR OG OPBYGNING

Firsteo leveres som standard på en 3.500kg opbygning, hvilket gør at den kan køres med et helt almindeligt B-kørekort til personbil. Bemærk at denne model er under 6 meter i længden, og giver dermed flere fordele, bl.a. lavere vægt, hvilket gør den let at manøvrere, samt giver økonomisk fordel ved betalingsbroer og færger, da bilen går ind under almindelig personbil kategorien.

Firsteo leveres på et Peugot Boxer chassis, og er bygget op omkring den nyeste Euro 6.2 (6.d) motor, som yder 165hk og efterlever de nye og skærpede EU-regler for lav udledning af udstødningsgasser. Bilens kraftfulde motor tillader nemt muligheden for, at tilkoble og trække en trailer op til 2.500 kg totalvægt uden problemer.

Firsteo leveres på følgende bil:

Peugeot Boxer opbygning

PEUGEOT BOXER OPBYGNING

Peugeot Boxer med 2.0 BlueHDi 165 hk 370 Nm slidstærk motor. 3 personers velindrettet kabine inkl. DK udstyrspakke og mulighed for at trække op til 2.500 kg på krogen. Brændstoføkonomisk og overholder EuroNorm 6.2

Back To Top