skip to Main Content

HESTEBIL LEJE OG UDLEJNING

Udlej eller lej en hestetransporter

RENTEO UDLEJNING – UNIK ØKONOMISK FORDEL

Når du vælger at investere i en ny THEAULT hestebil, får du automatisk en yderligere fordelagtig mulighed. Du kan nemlig vælge, at lade din hestebil indgå i RENTEO, som er en stor online formidlingsplatform med hestebiler i hele Europa.

RENTEO håndterer udlejning af ens hestebil de dage, man ikke selv skal bruge den. Det er derfor utroligt økonomisk at være tilmeldt udlejningstjenesten, som kan neutralisere omkostningerne eller i bedste fald give overskud.

Det er super nemt at komme i gang. Du bliver oprettet i RENTEO, med oplysninger på dig og din bil, og så kan du ellers selv helt frit angive din lejepris, hvilke perioder du vil udleje i og hvad der ellers evt. er med i lejen. Systemet håndterer alt fra booking til betaling, så du har mindst muligt arbejde med det.

UDLEJNING AF DIN THEAULT HESTEBIL – OVERSKUD I ØKONOMIEN
Ved blot at udleje din THEAULT hestebil én weekend om måneden, vil du kunne nedbringe dine omkostninger til finansieringen betragteligt. Det gør det yderst attraktivt, at lade sin hestebil indgå i en deleordning, de dage du ikke selv skal bruge den.

RENTEO – LEJ EN HESTEBIL

Er du på udkig efter en hestebil til leje og gerne vil have noget ordentligt at køre i, hvor sikkerhed og komfort er i fokus? Hvor der ikke er gået på kompromis med hverken sikkerheden, komforten eller kvaliteten, i hverken hestedelen eller passagerkabinen, så er THEAULTs udlejningstjeneste RENTEO noget for dig. Her finder du et udvalg af kvalitets hestetransportere til leje i Danmark og udland.

ATTRAKTIV LEJE AF HESTETRANSPORTER
Find en ledig hestebil til leje nemt og hurtigt. På RENTEO.DK formidler vi de biler, som vores trofaste THEAULT kunder stiller til rådighed, når de ikke selv bruger bilen. RENTEO håndterer sikkert og enkelt alt fra søgning, booking, kontaktformidling og betaling.

RENTEO HESTETRANSPORTER UDLEJNING

RENTEO HESTEBIL UDLEJNING

På RENTEO kan du via nogle få simple klik, finde frem til en ledig udlejnings hestebil nær dig. Via sitet klarer du alt fra booking til betaling.

RENTEO HESTEBIL UDELJNING EN FORDEL FOR ALLE PARTER

Back To Top